PRIME TO GO – DEN RESANDE FÖRSÄLJARENS ARBETSREDSKAP

Med försäljningsverktyget Prime To Go kan försäljaren sköta alla arbetsmoment i anslutning till försäljning oberoende av fungerande nätförbindelser, var och när som helst det passar.

Nu behöver inte försäljaren mera sitta vid sin arbetsplats eller ha med sig sin bärbara dator för att kunna föra kundbeställningarna vidare i Prime-systemet. Det räcker att man har installerat Prime To Go appen i sin telefon.

Med sin försäljnings app försäljaren har tillgång till hela kunddatabasen, produktdatabasen, lagersaldot samt kundspecifika prislistor och kampanjer. Med den lättanvändliga Prime To Go appen sker försäljningen snabbt och beställningen kan skickas vidare med rätt information och pris. Med denna tjänst kan du även arbeta offline och hela offerten eller orderstocken kan sen skickas på en gång då du får internet förbindelse igen

Prime To Go -verktygets egenskaper:

  • Lättanvändligt och snabbt arbetsverktyg för försäljaren
  • Offlineapplikation
  • Kundspecifika priser och kampanjer
  • Lagersaldo och tillgänglighet
  • Android App

Prime To Go passar också utmärkt för hantering av representationslager i kundens utrymmen. Med Prime To Go-applikationen plockar kunden smidigt de produkter som ska säljas/köpas och fakturan skapas samtidigt. Kompletteringsförfrågningar till lagret sköts smidigt via beställningspunkter som placeras produktspecifikt på lager- eller hyllnivå.


Prime To Go är utvecklat för att underlätta arbetet för den resande försäljaren.

Med hjälp av Appens enkla och intuitiva uppbyggnad så är det mycket enkelt och snabbt att mata in nya offerter och ordrar.

Prime To Go

Med hjälp av försäljningsverktyget kan försäljaren kontrollera nuvarande orderstocken, eller granska beställningar som är under arbete eller redan arkiverade.

Prime To Go

Fråga mer om PRIME TO GO- produktfamiljen genom att maila sales@dlsoftware.com eller ring +358 (0)207 701 701.

Prime Online

Beställ vårt nyhetsbrev!

Fyll i din e-post adress så skickar vi intressanta nyheter och infobrev gällande DL Prime lösningarna 1-2 gånger i månaden.

Mera information om dina personuppgifter.

Tack för din beställning, du kommer i fortsättningen att få intressanta nyheter angående våra DL Prime lösningar.

Det uppstod ett fel i hanteringen av beställningen för nyhetsbrevet, försök igen om en stund.

Kontakta oss >