Effektiv ekonomistyrning

DL PRIME ONLINE – ENASTÅENDE ERP-LÖSNINGAR!

Med DL Softwares effektiva mjukvarulösningar för företag och smidiga outsourcingstjänster piggar du upp din verksamhet på bästa möjliga sätt. Med 30 års erfarenhet i bagaget kan vi garantera effektiva lösningar precis för dig, oberoende om ditt företag är verksamt inom tjänste-, grossist-, fordons-, industri-, gym-, eller detaljhandelsbranschen.

DL Prime -programfamiljen består av över 70 olika moduler, så att du får precis en sådan helhet som motsvarar de specifika behov som ditt företag har. Bekanta dig med våra lösningar och ta kontakt redan idag – vår kunniga försäljningspersonal skräddarsyr en programhelhet, som hjälper dig att ta din verksamhet till nästa nivå!

Programlösningar

PROGRAMLÖSNINGAR

DL Prime är en heltäckande företagsprogramvara, som omfattar allt från försäljning, ekonomiförvaltning och logistik till CRM och webbshop. DL Primes tjänstepaket passar såväl små som stora organisationer, oberoende av bransch.

Läs mer
Branschspecifika lösningar

BRANSCHSPECIFIKA LÖSNINGAR

Vissa branscher kräver särskilda lösningar för att affärssystemen ska fungera effektivt. DL Software erbjuder ett brett utbud av lättanvända och interaktiva branschspecifika lösningar, som passar för både små och stora företag.

Läs mer
Ekonomiförvaltnings- och outsourcingtjänster

Ekonomiförvaltnings- och outsourcingtjänster

Fokusera din tid på att utveckla din affärsverksamhet och att maximera produktiviteten. Vi erbjuder högkvalitativa experttjänster inom ekonomiförvaltning, som frigör din tid från traditionella vardagliga ekonomirutiner.

Läs mer
Webbshop

WEBBSHOP

DL Webbshop är en modern och mångsidig webbshop-plattform med övergripande nätbutiksfunktioner och ett användarvänligt verktyg för hantering av webbplatsens innehåll.

Läs mer

BUSINESS INTELLIGENCE

DL Business Intelligence hjälper dig att analysera din affärsverksamhet och dess nyckeltal på ett nytt sätt. Business Intelligence samlar all relevant data från DL Prime -servicehelheten och hjälper dig att titta på statistiken ur helt nya synvinklar.

Läs mer

HOSTING & SAAS

DL Hosting-tjänsterna ger dig en säker plats för ditt ekonomiförvaltningssystem och som en grund för din webbshop. Vi erbjuder ditt företag en pålitlig helhet till ett fast månadspris, utan otrevliga överraskningar.

Läs mer
Prime Online

Beställ vårt nyhetsbrev!

Fyll i din e-post adress så skickar vi intressanta nyheter och infobrev gällande DL Prime lösningarna 1-2 gånger i månaden.

Mera information om dina personuppgifter.

Tack för din beställning, du kommer i fortsättningen att få intressanta nyheter angående våra DL Prime lösningar.

Det uppstod ett fel i hanteringen av beställningen för nyhetsbrevet, försök igen om en stund.

Kontakta oss >