banneri landari

DL Prime ERP -toiminnanohjausjärjestelmä tukee liiketoimintasi kasvua

DL Prime on kokonaisvaltainen ohjelmistokokonaisuus, joka sisältää monipuolisia ratkaisuja yritystoimintasi tueksi. Luovu ohjelmistoviidakosta ja rakenna liiketoimintasi vankalle pohjalle – valitse yrityksellesi markkinoiden monipuolisin toiminnanohjausjärjestelmä, DL Prime ERP.

Liiketoiminnan nopea kehittyminen vaatii taustalleen dynaamisen ohjelmistoratkaisun, joka pysyy kehityksen tahdissa ja mahdollistaa liiketoimintasi kasvun. Et tarvitse useita eri ohjelmistoja liiketoimintasi pyörittämiseen, vaan voit hoitaa yrityksesi eri toimintoja yhdellä ohjelmistokokonaisuudella – DL Primella. DL Prime ERP on luotettava kokonaisratkaisu nykyaikaiseen toiminnanohjaukseen, ja ohjelmistoamme on helppo laajentaa hallitsemaan suurempiakin kokonaisuuksia yritystoimintasi kasvaessa.

DL Softwarella on jo lähes 40 vuoden kokemus yritysohjelmistoratkaisujen, toiminnanohjausjärjestelmien ja taloushallinnon ohjelmistoratkaisujen kehittämisestä. Pitkälle viety ohjelmisto-osaamisemme ja kykymme reagoida nopeasti toimintaympäristön muutoksiin takaavat sen, että DL Prime ERP kasvaa ja kehittyy yritystoimintasi mukana. 

DL Prime -ohjelmistoperheemme muodostaa yli 70 ohjelmistomoduulia, jotka olemme suunnitelleet vastaamaan tämän päivän yritysmaailman vaatimuksia. Kokoamme ammattitaidolla ohjelmiston tukemaan liiketoimintasi yksilöllisiä tarpeita. 

 

Löydä yrityksellesi sopiva ohjelmistoratkaisu

Lue lisää DL Prime ERP -ohjelmistoratkaisuista, ja liity yli 3000 DL Prime -asiakkaan joukkoon. Asiantuntijoidemme kanssa rakennamme ohjelmistokokonaisuuden, jonka avulla  myös sinä voit kehittää liiketoimintaasi suurin harppauksin.

 

Toimialakohtaiset erp-ohjelmistot

TOIMIALAKOHTAISET ERP-OHJELMISTOT

Eri toimialat vaativat ERP-järjestelmältään alakohtaisia erikoisominaisuuksia toimiakseen tehokkaasti. Meiltä löydät kattavan valikoiman mm. valmistavan teollisuuden, tukku- ja logistiikka-alan, konekaupan, vähittäiskaupan sekä liikunta-alan ohjelmistoratkaisuja.

Lue lisää
Taloushallinnon ohjelmistot

TALOUSHALLINNON OHJELMISTOT

Taloushallinnon ohjelmistoratkaisut ovat yksi DL Primen kulmakivista. Olemme kehittäneet yhdessä taloushallinnon ammattilaisten kanssa tehokkaita ratkaisuja mm. kirjanpitoon ja palkanlaskentaan. Ratkaisumme sopivat kaiken kokoisten yritysten sekä tilitoimistojen käyttöön.

Lue lisää
CRM-ratkaisut

CRM-RATKAISUT ASIAKASHALLINTAAN

Hallitse asiakastietojasi ja hyödynnä keräämääsi dataa myynnissä ja markkinoinnissa. DL Primen CRM-ratkaisu on helppokäyttöinen, koko yrityksen yhteinen työkalu, jonka avulla tehostat asiakashallintaasi ja nostat liiketoimintasi seuraavalle tasolle. 

Lue lisää
DL Business Intelligence

DL BUSINESS INTELLIGENCE

DL Business Intelligence tuo yrityksesi avainluvut eteesi ymmärrettävällä tavalla. Kun tiedät, mitä lukuja analysoit ja miten ne vaikuttavat toimintaasi, voit kehittää liiketoimintaasi suurin harppauksin. 

Lue lisää
DL Verkkokaupparatkaisut

DL VERKKOKAUPPARATKAISUT

DL Verkkokauppa on moderni ja monipuolinen verkkokauppa-alusta, joka sisältää kattavien verkkokauppatoimintojen lisäksi myös helppokäyttöisen sisällönhallintatyökalun sivuston ylläpitämiseen.

Lue lisää
Taloushallinnon ulkoistaminen

TALOUSHALLINNON ULKOISTAMINEN

Keskitä aikasi liiketoimintasi kehittämiseen ja tuottojen maksimointiin. Meiltä löydät laadukkaan valikoiman taloushallinnon asiantuntijapalveluita, jotka vapauttavat aikaasi perinteisistä taloushallinnon arkirutiineista.

Lue lisää

 


 Sinua saattaa kiinnostaa myös:

dl software 320x203

Yrityksestä

DL Software on kotimainen, vuonna 1982 perustettu ohjelmistotalo. Olemme osa 100 % kotimaisia DL-yhtiöitä. Laajan palvelukokonaisuutemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ratkaisuja, jotka sisältävät niin toiminnanohjausta, asiakashallintaa, taloushallintaa ja johdon raportointia kuin taloushallintopalvelujen ulkoistusta ja perintäpalveluja. Tänä päivänä DL-yhtiöiden yritykset työllistävät jo yli 115 rautaista alan ammattilaista.  

Lue lisää...

 

ota yhteyttae3
Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja autamme sinua löytämään yrityksellesi sopivat ratkaisut. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen sales@dlsoftware.com tai soittamalla numeroon 0207 701 701. Voit myös halutessasi täyttää yhteydenottolomakkeen, ja me olemme sinuun yhteydessä.

Katso yhteystietomme...

Prime Online

Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita DL Prime -ratkaisuistamme 1-2 kertaa kuukaudessa.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.

Kiitos tilauksestasi, saat jatkossa mielenkiintoisia uutisia DL Prime -ratkaisuistamme

Uutiskirje-tilauksen käsittelyssä ilmeni virhe, ole hyvä ja yritä hetken kuluttua uudelleen.

Ota yhteyttä >