banneri-kokonaisvaltaiset-ohjelmistoratkaisut

Kokonaisvaltaiset ohjelmistoratkaisut

DL Prime on kokonaisvaltainen yritysohjelmisto, joka sisältää kaiken aina myynnistä, taloushallinnasta ja logistiikasta CRM:ään ja verkkokauppaan. DL Prime -palvelukokonaisuus soveltuu niin isolle kuin pienelle organisaatiolle, toimialasta riippumatta.

Tehosta liiketoimintaasi DL Prime ERP -ohjelmistoratkaisulla

Etsitkö yrityksellesi tehokasta ja joustavaa toiminnanohjausjärjestelmää? DL Prime -toiminnanohjausjärjestelmä on luotettava kokonaisratkaisu nykyaikaiseen toiminnanohjaukseen. Monikieliset ja modulaariset ohjelmistomme tehostavat liiketoimintaa jo sadoissa yrityksissä, ja tyytyväisiä DL Prime -ohjelmistoratkaisujen käyttäjiä löytyy kaikista Pohjoismaista – liity sinäkin heidän joukkoonsa!

DL Prime -ohjelmistoperheen yli 70 moduulia mahdollistavat järjestelmän muokkaamisen yrityksesi tarpeita vastaavaksi. Jatkossa et enää tarvitse useita eri ohjelmistoja liiketoimintasi pyörittämiseen, vaan esimerkiksi myynti- ja ostotilaukset, reskontran käsittely, varastonhallinta ja CRM hoituvat sujuvasti yhdellä ohjelmistolla. Modulaarisuutensa ansiosta DL Prime -toiminnanohjausjärjestelmä on helppo laajentaa hallitsemaan suurempiakin kokonaisuuksia yritystoimintasi kasvaessa. Voimme ottaa uusia ratkaisuja yrityksesi käyttöön, vaikka yksi kerrallaan.


Ohjelmistollamme hoidat myös kirjanpidon ja palkanlaskennan

DL Prime Kirjanpito on nopea ja joustava kokonaisratkaisu kaikenkokoisten tilitoimistojen ja heidän asiakkaidensa toiminnanohjauksen sekä talous- ja palkkahallinnon sähköiseen hallintaan.

Tarvittaessa sinulla on mahdollisuus ulkoistaa koko yrityksesi taloushallinto DL-yhtiöiden Cash In Consulting Oy:lle. Tutustu Cash-Inin tarjoamiin ulkoistus- ja taloushallintopalveluihin.

DL Prime -ohjelmistoratkaisut

DL Prime CRM -työkalusi tehokkaaseen asiakashallintaan

DL Prime -ohjelmiston CRM:n avulla keräät kaiken asiakastiedon helposti ja varmasti yhteen rekisteriin, joka on yhteisesti työntekijöidesi saatavilla ja hyödynnettävissä. Myyntiprosessien hienosäätäminen sekä tarjousten ja tulosten seuranta käyvät jatkossa käden käänteessä. Asiakashallintajärjestelmällä hoidat paitsi tarjousten seurannan ja asiakasyhteyksien muistutukset myös koko henkilökunnan tehtävälistat. Yhdessä voimme kasvattaa yrityksesi myyntiä paremman asiakashallinnan, tehokkaamman myyntiorganisaation sekä tiedon käytön tehostamisella.

Lue lisää CRM-ratkaisustamme.


Toiminnanohjausta palvelujentuottajille ja urakoitsijoille

DL Prime -toiminnanohjausjärjestelmä soveltuu muutaman käyttäjän järjestelmästä aina satojen käyttäjien ketjuihin. Ohjelmisto on modulaarinen ja joustava, ja eri asetuksilla se on mahdollista saada toimimaan juuri sinun yrityksesi ehdoilla. DL Prime 3000 ohjelmistoperheen yli 70 ohjelmistomoduulia antavat mahdollisuuden räätälöidä järjestelmää vastaamaan yrityksesi tarpeita. Tarjoamme myös laadukkaita ulkoistuspalveluita, joilla voit säästää aikaa perinteisistä taloushallinnon arkirutiineista ohjaamalla resurssit sinne, missä niitä eniten kaivataan.

DL Prime ERP:n hyödyt:

• Yksi järjestelmä aina kirjanpitoon ja palkkahallintoon
• Reaaliaikainen raportointi, myös Business Intelligence
• Integroidut verkkokaupparatkaisut
• Ajanvarausjärjestelmät
• SaaS (pilvipalveluratkaisut)
• Mobiiliratkaisut nopeuttavat rutiinitöitä
• Tarjousten laskenta, tilausten hallinta
• Projektisuunnittelu
• Projektikäsittely, jälkilaskenta 


Monipuoliset tuki- ja koulutuspalvelut tarpeesi mukaan

Meiltä saat aina laajan tukipalvelun sekä monipuolisia koulutuskokonaisuuksia DL Prime -tuotteillemme. Olemme mukana valmentamassa myyntiorganisaatiotasi ja hiomme kanssasi prosessit kuntoon – sinä yrittäjänä saat nauttia tuloksista. Palvelukokonaisuutemme mahdollistaa myös laajat lisäpalvelut aina pilvipalveluista taloushallinto- ja perintäpalveluihin. Yhdessä taitavan myyntihenkilökunnan kanssa suunnittelemme ohjelmistokokonaisuuden, joka kattaa juuri sinun yrityksesi tarpeet. 

Prime3000

Tilaa uutiskirjeemme!

Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Lähetämme sinulle mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita DL Prime -ratkaisuistamme 1-2 kertaa kuukaudessa.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä.

Kiitos tilauksestasi, saat jatkossa mielenkiintoisia uutisia DL Prime -ratkaisuistamme

Uutiskirje-tilauksen käsittelyssä ilmeni virhe, ole hyvä ja yritä hetken kuluttua uudelleen.

Ota yhteyttä >