Effektiv ERP verksamhetsstyrning

 

DL Software är en erfaren leverantör av ERP -system och outsourcing-tjänster. Vi har sedan år 1982 specialiserat oss på branschspecifika programlösningar. Vi utvecklar DL Prime programmen för ERP, ekonomiadministration, kundhantering (CRM) och rapportering (BI). DL Prime programmen är flexibelt och lättanvänt och kan fås med en hel rad tilläggsfunktioner.

Kom med i gänget!

 
 

 

 

 

Olika branscher kräver olika egenskaper inom ekonomi- och funktionsstyrning inom företaget. Vi kan erbjuda branschspecifika lösningar för era behov. Dessa kan vara  bokningssystem, specifika köpdokument, servicebokningar, bokningar av olika resurser samt säljstödsprogram m.m.

Vi utvecklar ständigt våra specifika programlösningar så att de skall möta dagens behov av lättanvändlighet, snabbhet samt ändringar enligt lagar och paragrafer.

Ifall din bransch inte finns uppräknad här till vänster skall du inte tveka att kontakta oss för att diskutera hur vi tillsammans kan bygga upp ditt system som är anpassat just för dina behov.

 

 

 
Nyheter


Lokaltapiola och S-Banken fusionerar sitt banksystem 26.10.2015

Observera att detta också påverkar användarna av DL Softwares programvara. Kontakta vid behov DL Softwares support för mera information om vilka åtgärder som behöver vidtagas. De av DL:s kunder som har sin reskontra på Cash-In Consulting behöver inte vidta några åtgärder

Läs mera

Vi är med på sisälogistiikka mässan i Helsingfors

Vi förevisar vårt nya WMS-lagerhanteringssystem på montern 3c16

Läs mera

Sportec mässan 18-19.3 2015

DL Software är med i Tammerfors på Sportec mässan

Läs mera

Arkiv